Societatea profesionala de avocati

Buzatu si Asociatii

Get Adobe Flash player

Login Form

Onorarii si abonamente


ONORARII

  • Onorariul avocatial perceput de societatea noastra poate fi de doua tipuri:
  • Onorariul fix (forfetar), care consta intr-o suma fixa, negociata, cuvenita pentru un serviciu profesional prestat clientului. 
  • Onorariul de succes consta intr-o suma fixa (care poate fi calculata ca un procent din valoarea litigiului) stabilit de comun acord de catre parti, care urmeaza a fi platit la finalul activitatii juridice numai in cazul in care solutionam favorabil problema pentru care am fost angajati. 

 ABONAMENTE PENTRU PERSOANE JURIDICE

Avand in vedere complexitatea activitatii de consultanta comerciala, precum si multiplele probleme care pot aparea in cadrul activitatii curente a unei societati comerciale, societatea noastra ofera posibilitatea incheierii unui contract de asistenta juridica lunara.

Contractul de asistenta juridica lunara presupune acordarea de consultatii comerciale pentru toate problemele curente ale societatii – in fiecare zi a lunii – contra unui onorariu lunar fix, stabilit la incheierea contractului de asistenta juridica.

Avantajele pentru client ale incheierii unui contract de asistenta juridica lunara sunt:

  • posibilitatea de a apela la un avocat specializat la momentul aparitiei problemei juridice, fara a intarzia luarea unei decizii comerciale;
  • un management eficient al costurilor privind consultanta juridica – clientul cunoaste costurile lunare ale contractului si acestea nu se modifica;

Costurile contractului de asistenta juridica sunt deductibile integral, reprezentand cheltuieli din punct de vedere fiscal.

Pentru o estimare a costurilor in cazuri concrete, va rugam sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin transmiterea unui mesaj prin intermediul formularului din pagina de contact


Cauta